Service

SERVICE

- EN NATURLIG DEL AF DET AT LEVERE GASANALYSEUDSTYR

Udover vores hovedkontor i Fredericia har vi afdelinger i både Hedehusene og Aalborg, og dækker således hele landet.

Det mener vi med service.

Hurtig og effektiv service er vigtigt for vores kunder – og for os.

Med hovedkontor i Fredericia og afdelinger i både Aalborg og Hedehusene dækker vi hele landet – og kan være fremme inden for kort tid.

Alle kender problemer med driftsstop – eller uregelmæssig drift – og de gener og unødige omkostninger, der følger med. Derfor er det vigtigt med veluddannede og dygtige teknikere og en velfungerende serviceafdeling.

Vi har begge dele. Og vi kan derfor leve op til kravene om det længerevarende samarbejde, som gasanalyseudstyr lægger op til.

Vores servicekontrakter sikrer regelmæssig service og vedligehold. Kontrakterne er opdelt i flere niveauer – lige fra periodisk service, til muligheden for at kunne komme i kontakt med vores serviceteknikere 24 timer i døgnet.

Du kan også få leveret reservedele direkte fra vort lager meget hurtigt.

Det kan vores serviceafdelinger

Analysatorer kan kalibreres og linialiseres i vores serviceafdelinger i både Fredericia og Hedehusene. Men vi kan også klare det samme med vores mobile udstyr, hvis det er nødvendigt.

Vores serviceteknikere har op til 30 års erfaring, og er derfor i stand til at udføre service og reparation på stort set alle fabrikater. Teknikernes uddannelse ajourføres løbende, og alle er SICK|MAIHAK-specialister.